workshop
Online workshop

Soharóza Kiskomp az Átlátszó Hang Fesztiválon

Online workshop gyerekeknek, korhatár nélkül

Csatlakozzatok a workshophoz a Zoomon keresztül itt.

 

Kihasználjuk a Zoom adta összes lehetőséget a közös zeneszerzésre és improvizációra. A Soharóza hétpróbás énekesei, akiknek változatos tapasztalata van workshopok, zenei játékműhelyek vezetésében, most a digitális térben mutatják meg, hogyan lehet közösen melódiát komponálni, hangszeres kíséretet gyártani (a hangszer legyen bár két kanál, egy furulya vagy a tenyerünk), ízekre szedni népdalokat, hangszínekkel zsonglőrködni és általában játszóteret csinálni a zenéből.

A Soharóza egy kísérleti kórus, amelyet 2008-ban alapított Halas Dóra karvezető. A Kiskomp alkotói műhely 2018-ban indult gyerekek számára; módszertana a Soharóza jól bevált közösségi kompozíciós eszközein alapul.

A Kiskomp online workshopot tartják: Eörsi Sarolta, Remes Zsófia, Tamási Borbála

soharoza.hu

 

 


 

Adományozd képzeletbeli koncertjegyed árát!

 

Kedves Barátaink, Tisztelt Közönség!

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy fesztiválunk januári eseményeit – hála a fesztivál támogatóinak és helyszíneinek – ingyenesen tudjuk hozzátok eljuttatni. Ti abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy pl. van olyan készüléketek, amin keresztül ezt most látjátok és olvassátok az online térben, ahol a válsághelyzet teremtette viszonyok között működünk. A jelenlegi helyzet azonban sokaknak jóval nehezebb, ezért arra kérünk, hogyha tehetitek, azt az összeget, amelyet a fesztivál belépőjegyeire szántatok volna, küldjétek el az alábbi számlaszámra adományként.

 

A szervezetről itt tudhatsz meg többet: Rosa Parks Alapítvány

 

Az átutaláshoz ezekre az adatokra van szükséged:
Rosa Parks Alapítvány
16200106-11583073
Magnet Bank

 

program