Patatap és Typatone

 

Patatap és Typatone két gyönyörű online audio játék, amelyet Lullatone (Shawn James Seymour és Yoshimi Tomida) és Jono Brandel hoztak létre. Ezek a játékok olyan szinesztetikus zenei élményt nyújtanak, amely – zenei képzettségtől függetlenül – bárki számára élvezhetőek.

 

A két platform rengeteg felhasználási lehetőséget kínál. A Typatone egyszerre több ablakban is játszható egy-egy külön loop-ot létrehozva. Letöltheted a kompozícióidat, és küldhetsz megzenésített üzeneteket az oldalon keresztül. A videóban, amelyben Shawn és Yoshimi bemutatja a Typatone-t, azt javasolják, hogy “illessz be tetszőleges esszéket, híreket, a letöltött alkalmazásaid felhasználói feltételeit, vagy kedvenc weboldalaid adatvédelmi tájékoztatóit” és hagyd, hogy azok zenei változatát a háttérben játssza a program.

A csapat “Raindrop Melody Maker” nevű programját letölthetitek innen.

 

makker.hu

A makker.hu Kovács Balázs internetes projektje, amely zenei játékok révén szervez átlátható interakciókat a látogatók között.
koncert

Next Generation Vol 2 / Ensemble Z

A Hochschule für Musik und Theater München, az Universität für Musik und darstellende Kunst Wien, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóinak új művei.
01.10. 18:00
Online FUGA esemény