Játsszunk!

 

Játsszunk! Közösen. Közjátékok. Hangjátékok. Csendjátékok. Játékszabályok. Játékos szabályok. Szabályos vagy szabály nélküli játékok és játék a szabályokkal. Képjátékok. Komoly játékok. Komolyzene játékból. Játékmesterek. Játszó terek, mi, ők, mind, együtt.

A fenti témákkal mind találkozhattok az idei Átlátszó Hangon, mely jelenlegi lehetőségeinkből elindulva egy egészen egyedi formát ölt ebben az évben. A januári tíznaposra tervezett fesztiválon még online vehettek részt, viszont cserébe az év minden évszakában jelentkezünk eseményekkel. Koncertek, színházi előadások, műhelyfoglalkozások, kiállítások, installációk, filmklub, prezentációk, zenei vezérlésű játékprogramok mind előkerülnek az idei év során, melynek első része vár ránk januárban.
A programokat kísérő közösségi beavató foglalkozások ezúttal még kicsit másmilyenek lesznek, de igyekszünk, mint eddig is, empirikus úton segíteni mindenkit, hogy a legfrissebb művek vagy éppen az elmúlt hetven év kulcsfontosságú kompozíciói átláthatóvá váljanak.

 

Szeretnénk pontos és naprakész információkkal szolgálni mindenkinek. Ezért kérjük, hogy figyeljétek közösségi médiafelületeinket, és a honlapot. illetve iratkozzatok fel hírlevelünkre
Maradjunk játékban egész évben!